3 nov 2015

ELS TROTACAMINS DE MARTORELLES

Els Trotacamins del veí poble de Martorelles, dit per ells mateixos, són un grup de persones que igual que nosaltres els del 100ipico, els agrada les caminades i gaudir de la naturalesa sense mes pretensions que gaudir de l'entorn.
El nostre amic i veí, el Salvador Arquer, a més de compartir amb nosaltres les caminades d'entre setmana, també comparteix amb Els Trotacamins les sortides que solen fer i que solen ser mes llargues que les nostres. El Salva, fa uns dias em va posar al corrent d'aquesta sortida que us presento i a la qual em voldría apuntar, encara que no tinc clar si els podré acompanyar pels meus problemes de genoll.
Aquest cartell que s'acompanya, és l'anunci d'una propera caminada per un entorn excepcional com és la zona de Viladrau en el Montseny.
Aquesta sortida és oberta a tots i els desitjo que gaudeixin tant o mes com nosaltres ho vam fer aquest passat diumenge a els bufadors.
Los amigos de los 100ipico interesados en esta salida, si quieren mas información, la pueden pedir por guassa al amigo Salva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario