6 mar 2014

PROPOSTA DE VISITA AL HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU


Amb aquesta entrada us proposo visitar l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, és el major conjunt arquitectònic modernista del món i un dels punts turístics més destacats de Barcelona, juntament amb la Pedrera, Casa Batlló i la Sagrada Família.
El dia i hora no està fixat; el proper dia 20 d'aquest mes de març, hi ha jornada de portes obertes, no sé si serà el millor dia per visitar-ho donada la gran afluència de visitants que es preveu. Per mes informació, ENTRA AQUI

El conjunt arquitectònic de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és un referent molt important del patrimoni i la cultura de la ciutat de Barcelona, en particular, i de Catalunya, en general. El seu valor arquitectònic i patrimonial van més enllà de la seva localització urbana, prenent una dimensió de ressonància europea e internacional. Exemple d'això és la declaració el 1997 de l'Hospital, juntament amb el Palau de la Música Catalana, de Patrimoni Mundial per la UNESCO per la seva singularitat constructiva i bellesa artística.




.

2 comentarios:

  1. Curioso, nací y viví en Padre Claret, frente al Hospital, hasta el 72. Gracias por el artículo y por la imagen, muy nostálgica para mi.

    ResponderEliminar
  2. Hola Enrique, bienvenido al Club con esa amplia sonrisa que dice mucho de lo que debe ser una persona, aquí encontrarás buen rollo y gente que busca hacer amistades sanas para pasar la vida lo mejor que se pueda.
    Con respecto al Hospital, pienso hacer fotos y un amplio comentario de la visita que espero sea muy interesante, tú, me imagino que lo conocerás bien, yo no he estado nunca y tengo ganas de conocerlo
    Saludos cordiales desde Sant Fost

    ResponderEliminar