13 oct 2017

CAMINADA PEL CAMI DE RONDA

Aquesta caminada que ens proposa l'amic Salvador, recorre una bonica part de la Costa Brava. Partint de la platja de la Fosca de Palamos fins a Calella de Palafruguell, es tracta de realitzar un tram del GR92 denominat "camí de ronda", sender de gran recorregut que avança al llarg de tota la línia litoral i prelitoral, amb grans vistes sobre les cales de la Costa Brava i el Mediterrani. Atès que el recorregut no és circular, haurem de portar suficients cotxes particulars perquè quan arribem a Calella de Palafruguell `puguem tornar al punt de partida. Tenim la idea de quedar-nos a dinar al migdia en un restaurant de la zona i hem de reservar taula. Properament donarem més informació sobre aquest punt. 
La ruta de la caminada la podeu veureAQUI

7 comentarios:

  1. Com sempre em dónes/doneu una gran i sana, enveja. Part d'aquest paisatge ho vaig recórrer fa gairebé cinquanta anys enrere ... enhorabona Toni, sou estupends i un exemple a seguir.
    Bona nit

    ResponderEliminar
  2. Bona nit Enrique ja penjaré fotos.

    ResponderEliminar
  3. Ens permeteu una correcció? A la vostra descripció comenteu que el GR-92 es coneix com a Camí de Ronda però no és així. El GR-92 es coneix amb el nom de "sender de la mediterrània". Si bé es cert, en alguns trams el GR-92 coincideix amb el Camí de Ronda, però a la ruta que realizareu vosaltres el GR-92 va per l'interior tot passant pel Puig del Terme, mentre que el Camí de Ronda original transcòrre arran de penyasegats i creuant totes les caletes i platges. En aquests trams de Camí de Ronda no trobareu cap senyalització del GR-92 A la vostra disposició pel que necessiteu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt agraït per aquesta rectificaçió.
      Deixo la vostre interessant web del Cami de Ronda... http://www.camideronda.com/
      Gracies.

      Eliminar
    2. ;) Gràcies a vosaltres ;) Esperem que gaudiu moltíssim de la sortida :) :)

      Eliminar
  4. ¿Hablan catalán ?????????? suena como portugues para mi
    Un brindis por tu tierra

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Mucha. No esperaba menos de ti. No habría conflictos político-lingüísticos en la tierra si todos hicieran como vos.
      Un beso.

      Eliminar