20 mar 2013

ENTRE EL CLASSIC I EL JAZZ


Divendres 22 març, 21 hores, preu de la entrada 6 €.
El company Isaac ens proposa aquesta sortida cultural:
Eclectic Colour Orchestra
Presentació de l'àlbum Blank Canvas, el primer disc de l'Eclèctic Colour Orchestra (ECO). L'ECO és la trobada entre la música clàssica i el jazz: una big band de cordes amb un llenguatge estètic personal i versàtil, capaç de representar una àmplia paleta de colors musicals contemporanis.
ECO (Eclectic Colour Orchestra) és una orquestra de corda formada per 30 instrumentistes procedents de diferents trajectòries musicals. Neix amb el repte de fusionar dos àmbits musicals que normalment romanen allunyats: el clàssic i el modern. Encara que la influència recíproca d’aquests dos àmbits és innegable, especialment en les últimes dècades, no és fàcil trobar formacions estables que presentin un repertori eclèctic, propi i original que combini elements propis d'aquests dos mons. Eclectic Colour Orchestra pretén contribuir a reduir aquest buit estilístic.
Quien esté interesado en venir, a las 8 de la tarde en la plaza del Ajuntament para ir en coche particular al Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramanet. En principio no se ha dicho nada de cenar fuera, lo cual no queda descartado, aunque en principio salimos cenados de casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario