13 may 2017

EL CAMÍ DE SALVADOR

En arribar a la meta volant, un, es pren un descans, això és el que he fet després dels 1000 articles; i prossegueixo cap a la meta final. Això mateix acaba de fer el nostre amic dels 100ipico, el Salvador Arquer, que al costat d'altres amics veïns del poble de Martorelles i amb altres companys realitzadors de l'espai televisiu "Caminant per Catalunya" amb els quals col·labora en el rodatge d'aquest espai, arribant a la meta volant de la província de Lleó fen el seu camí cap a la meta final a Santiago de Compostel·la. Sento sana enveja, el poder realitzar aquesta travessia per camins tan bells i a més poder fer-ho d'una forma "alegre", senyal que encara queda corda per estona. Els meus més sinceres felicitacions a tots els que han participat. Us deixo una sèrie de fotos que el Salva m'ha passat.





















4 comentarios:

  1. Este hombre debe ser incombustible, esta en todas partes, con los Trotacamins, con los de caminan per catalunya, con los del 100ipico y no se con quien mas, la leche!
    Salud

    ResponderEliminar
  2. El Salva es mucho Salva, no todos estamos tan en forma como él
    SAludos

    ResponderEliminar
  3. Ai, amic Toni, en poc temps us veig fent d'extres en alguna pel·lícula.
    Bona nit

    ResponderEliminar
  4. Pues algo de eso hay Enrique, el Salva, como digo en el post, sale de extra-figurante en muchos programas de Caminant per Catalunya que emite TV3 varios días a la semana, se trata de recorridos u excursiones por toda la geografía catalana. Y te digo más, si fuéramos más jóvenes, posiblemente haríamos pinitos en el cine, al menos yo, siempre quise ser director, espérate.
    Un abrazo

    ResponderEliminar