12 ago 2016

LA FESTA DE GRÀCIA

Ja tenim aquí les Festes de Gracia, el popular barri de barcelona festeja aquesta tradicional festa que amb el treball i esforç de tot el seu veïnat brinden a tots els seus visitants. És una exposició artística-de carrer on partint de materials reciclats (bàsicament ampolles i envasos de plàstic) s'adornen els carrers amb figures fetes amb un bon sentit artístic per les seves formes i colorits.
El visitant té una grata impressió en passejar pels carrers engalanats i repletes de públic gaudin del que no deixen de ser obres d'art fetes amb material de deixalla reciclada però que se li ha sabut transformar de tal manera que admirant-les pensem al mateix temps el malbaratament de material que es tira sense donar-li la utilitat òptima que haguéssim de donar-li en aquesta societat de consum exacerbat.
Els amics del 100ipico pensem donar-nos una volta per Gràcia aquest cap de setmana. Com últimament venim fent, serà a través del whatsapp que decidirem com i quan ens desplaçarem.



2 comentarios:

  1. Ay deu meu, yo vivía frente al Hospital de Sant Pau y hasta que me marché al Sur, no me perdí ni una de esas fiestas. Plaza del Sol, del Diamante, noches mágicas de música con los Sirex, el Tony Ronald ... cuantos recuerdos amigo Toni.
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  2. Todo lo que nombras tiene sabor Enrique pero también habrás saboreado buenas cosas por el Sur que te han enganchado, no?
    Un abrazo i endevat

    ResponderEliminar